Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läppar mot nacke...

 

Läppar mot en nacke som ryser.

Andetag som bryter total tystnad.

Händer som trevar, utforskar.

Kropp mot kropp,

byteshandel av kroppslig åtrå.

 

Tar,

ger.

 

Ger,

tar.

 

Muskler spänns.

Ögon möts.

Hjärtan i takt.

Natt blir dag.

Två blir en.

 

 




Fri vers av Kape
Läst 930 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-08 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape