Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet är aldrig lätt




livsgaranti

 

försökte
springa ikapp
när ögat såg
det var
din egna
skugga

rösten skrek
för full
hals
till döva
öron

en sekund

räcker

att dö

men ändå
lever hoppet
kvar




Fri vers av ia VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-29 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP