Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mera

 

 

blind
inför natten

plockar jag ned
alla stjärnor
han gav

ett sista djupa
andetag
stundar

när jag släpper
taget
om hans uppvärmda

och han låter mig
försvinna

...

flyr inte längre
efter

för hans ögon
ger inga uttryck
mer

än det dystra

som om han
hade önskat

mera

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-13 01:40



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
sorgset och vackert skrivet
2010-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo