Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min underbara dotter

det gnistrar både stjärnor
och måne
runt din aora

så stannar tid och rum
i ljuset
av ditt ansikte

om jorden ändå talade
så vore
himlen ändå stum

din kärlek triumferar
och hårda
ord lämnar din sfär

allt finns och lite till
för gräns finns
inte i din värld

du är och kommer
alltid att
bli universum

för kärleken är starkare
än osagda ord
från din mun

du är min del av livet
så ovärdelig
och skapt sann

du kämpar varje dag
för sann existens
skänker glädje

min kärlek till dig
är varje dags
unika andetag

du dotter av jord
och ängel
av Guds mirakel




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 507 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-10-13 21:12



Bookmark and Share


  Sandra_Flickan
jättefint skrivet!! tack så mycket, min underbara mamma. :D puss o kram<3
2010-10-19

  aol
fick en tår i ögat vilken härlig sann kärleks hyllning till din dotter
2010-10-14

  poetlinan
Oj så otroligt fint, man blir ju alldeles rörd! Det är en stor kärlek jag hoppas få uppleva en dag, att ha ett barn. Applåder till dig!
2010-10-14

  Junitvillingen
Så vackert poetat till din dotter! Kärleken till henne strålar om varje ord - fiiint:-))
2010-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP