Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

befriad


du går
och lämnar
dina demoner
här

jämte mig

som om
du ville

bli fri...

 


 

 

 

 

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 196 gånger
Publicerad 2010-10-14 21:32



Bookmark and Share


    Alieu jallow
Fint!
2010-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo