Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en del

 

hans ande
viskar 

t i l l i t

och troget hör han
varje ord

tankar
aldrig sagda

vilar ut 
i hans kravlösa

k ä r l e k

till de sina
en del av oss
a l l a

en del


v i 

 

g l ö m t   b o r t

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-14 21:37



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
älskande ande glömmer aldrig bort dig vännen
2010-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo