Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vrida klockan tillbaka faller på sin egen orimlighet...Elller?

Detta är en typiskt förvirrad dikt, eller text.




TID FÖR TANKE ELLER TVÄRTOM

Om jag i stället 
sa nej
där jag sa ja
tog vänster väg 
istället för höger

Då kanske
inte du varit född.

Om jag inte
kysst dig då
eller tog farväl
om någon
annan tog min hand.

Då kanske inte
min kökstol hade funnits

Är man så betydelsefull
att tiden inte går att vända?

Eller är det så
att det sker hela tiden?
Vem kan veta?




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-16 18:35



Bookmark and Share


  stenhur VIP
Inifrån och utifrån framifrån och bakifrån - rolig och stimulerande tankelek!
2010-10-27

  Anita Hanssen
Tankeväckande i sin välformulering.
2010-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth