Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bild ©Ex¤animo




jag har d r ö m t

 

i alla år
har jag burit på drömmar

drömmen om kärleken
drömmar om mina barn

de jag skrämdes
att ge plats
i en mörkare värld

men jag lät dem bli
mina ljus

och jag har drömt

hur jag älskar dem trygga
förbereder dem för det hårda
med mitt mjuka

jag har drömt

att jag aldrig tar slut
aldrig slutar vilja
leva

att jag hör fåglarna kvittra
om det hemliga
för att jag alltid fortsätter
lyssna

jag har drömt

att inget stillas
med några år

jag har drömt

att allting finns kvar
alla vackra själar
jag sått mitt frö
att gro
så nära

jag har drömt

att frusna vingar 
kan helas
och åter bära

jag har drömt

att kärleken finns
som något mer
än det som endast stjäl
ifrån de redan
fattiga

att den kan vara
den värdefullaste gåvan

och jag har drömt

att om
allting måste komma
till ett slut

är det
när det stannar upp
vid ett ögonblick
vi alla

vill minnas

jag har drömt

 



 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-16 22:40



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
Du drömmer sanndrömmar
detta är nog en sådan
2010-10-17

  issac.a.m
Underbart...
2010-10-17

  Janne
Du vackra och kärleksfulla

skrivarvän

Tack för denna underbara

dikt


"kärleken

segrar till slut över mörkret"


Kram

Själens krigare.
2010-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo