Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

s j u k e r s a t t


mina händer
har slutat be

om din hand

du håller så hårt
men släpper

istället för att ta
en omväg

och mitt hjärta slår
ensamt

för jag har tappat vår takt
i ett drama

då mitt hjärta
stannade

men du kom

och återupplivade
på din egen intensiv

du satt där
vakandes

höll min hand
genom vårt

tills du åter
fick för bråttom

och tog in nästa

patient.

 

 


 




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-18 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo