Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbåge av Liv (ej övergiven)



så kräver Livet sin skörd
i ena stunden
så skirt blommande
och i nästa stund
är allt plockat

så finns svart och vitt
natt och dag
grön skog och kala fjäll
stämt och ostämt

så kräver Livet sin väg
inte en och samma
utan sårbart men
ändå så starkt
ett slående hjärta

så lever vi och andas
utan att ge upp
mående av olika färger
dock ändå framåt




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-10-18 19:12



Bookmark and Share


    Maria Malm
Regnbågen av liv, en regnbåge som kan omfatta både det ena och andra.
2010-10-18

  aol
stark vacker så berörande skrift
2010-10-18

  Larz Gustafsson VIP
Döden och förgängligheten som en nemesis.
2010-10-18

  PPQ
jättefin
2010-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP