Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

porrberoende

 

alltid ute och surfar
lever ut
i din kontrollerade

fantasivärld

skyddad från din egen
utveckling

men du drunknar

av utmattning

för allt du ville uppnå

ditt jobb
ditt hemma
dina relationer

...ligger på botten
av ditt hav

av känslor

du aldrig vågade
möta

du bara fortsatte surfa
vidare

trots alla varningar

och nu

nu har du surfat bort

ditt liv

 





Fri vers av Ex¤animo
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-18 23:02



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
den sorgligaste sanningen svart på vitt
2010-10-19

  Jazz-75
Och vem hjälper? Bra att du tog upp ämnet.
2010-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo