Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgonsol

 

morgonsol, ge mig ditt ljus
att hinna med
den nya dagen
den långa

morgonsol, överös mig
med strålar av liv
och fyll mig med glädje
så att det även blir över

till nästa dag
om det blir mulet
och jag tänker tankar
allt för mörklagda

morgonsol, ge mig
kärleken till varat
till nu

ge mig din styrka att nå
längre än 
att räkna med

morgonsol, smek mig
med dina varma
läkande strålar

lugna nerver
på ytan

ge mig styrkan

 

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-19 12:59



Bookmark and Share


  Janne
Verkligen bra skrivit av dig

"så kraftfullt positivt"

Kram

Själens krigare.
2010-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo