Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i dagsläget finns det så många som hamnar utanför ramarna, inga jobb, ingen sjukförsäkring, men...fortfarande i behov av hjälp.

att finnas utan att synas




bortglömd i systemet

orken att stå emot

finns inte

ramlar

orken att resa sig

igen

finns inte

ramlar

ingen saknar
någon
som inte finns

utanför




Fri vers av ia VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-10-19 17:07



Bookmark and Share


  berxper
Som en skuggfigur...
Snyggt!
2010-10-19

  Niclas Petersson VIP
Välkommen till Alliansens Sverige.
Bra skrivet.
Gillar.
2010-10-19
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP