Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min vän

 

min vän, 

det var längesedan
vi talades vid

om något annat än
dina barns skolgång

och det där vädret, som är fint

min vän,

dina mörka ringar
talar om din tystnad

din blick söker marken mer
än ögonkontakt

min vän,

du vill ofta att vi ska ses

men du talar aldrig
om den ensamhet

ditt hjärta tiger

mer än du vill

min vän,

jag har följt ditt liv
och du är inte den som vill

klaga

men dina händer skakar
allt mer

och ditt leende
syns allt mer, sällan

min v ä n,

hur står det till

hur har livet egentligen, behandlat dig?

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-19 20:40



Bookmark and Share


  issac.a.m
Talande, rörande och gripande.....
2010-10-20

  lisa"puzzle"svensson
sorgligt och gripande
2010-10-20

    Fjärilsflickan
Helt sjukt fin, börjar gråta. Vet inte vad jag ska säga mer.
2010-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo