Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du leker - kärlek är en lek

 

bryter orden med din tystnad
du låtsas
kärlek är en lek

som du behärskar

du leker på ett barns vis
tills du ramlar
och slår i

och ingen kommer




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-21 21:20



Bookmark and Share


    Ladyblack
lätt men full av betydelse. gillar skarpt!
2010-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo