Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordskatter


Under all tankebråte

kan jag finna små ordskatter

på tre rader




Fri vers av eva m h
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-23 01:38



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Likt tre rader eftertänksamhet
när delar av denna texten in i oss
treradare
i rader av tre
eller:
i ett nu får vi vara med då en Senryu skapas med lite ironi
2010-10-23
  > Nästa text
< Föregående

eva m h