Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång bodde jag i Florida

En gång, för inte så länge sen
bodde jag i Florida
solskensstaten med vajande palmträd
och milslånga stränder
havet lyste och bar en härlig
frihetsvind som jag slukade!
äventyren avlöste varandra
jag var ofta på upptäcktsfärd..
livserfarenheter jag ständigt bär
och som format förändrat mig
mitt osynliga bagage
som inte är tungt att bära
utan bara varit berikande..
åren i USA kan ingen ta ifrån
mitt hjärta finns kvar där..
en gång i tiden stod jag brud
i staten Californien
födde två vackra barn i Fort Lauderdale
där även ett hus byggdes
jag har mycket att berätta
för den som vill lyssna...







mare










Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-22 09:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag är beredd att lyssna ,skriv gärna mer ,jag väntar
2013-10-23

  Bibbi VIP
Jag är idel öra.
2013-10-22

    ej medlem längre
Säkert intressant.
2013-10-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP