Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lövtäcke


Våra kolonilotter

vår sköna gröna oas

har vi nu lövdukat

till ett stort maskkalas

Där kan maskarna mumsa

i allsköns ro

Till våren är jorden bearbetad

så att nya frön kan gro




Bunden vers av eva m h
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-24 15:29



Bookmark and Share


  Anjeska
maskerad på lotten:)
2010-10-24

  Fredrik P. VIP
visst, naturens kretslopp
även om jag föredrar vissa
lopp framför andra..
2010-10-24

  KaosFlickan
Jag älskar verkligen saker som går runt, så vackert!

Och du sätter det i ord! :) Bra!
2010-10-24
  > Nästa text
< Föregående

eva m h