Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galen jävla kärlek

Jag hoppar jämfota av glädje som en discokung i fyrtakt
Med tresteg som första val

Jag är så tänd på dig så jag känner att jag
Tar en pallplats idag.

När solens strålar slutar att skina klär jag av
mig som Mr Nudist och öppnar korken
för att gnida in mig som
Brun utan sol emot ditt skin

Jag talar som en musikal från ett sent sextiotal
När jag ska förklara vad som gör att jag blir som
Ett kärleksfullt mentalsjukhus när jag får vakna
Upp bredvid dig var eviga dag.




Fri vers av Lord
Läst 607 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2010-10-24 15:41



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
du har ett särget sätt att beskriva på och det tilltalar mig. nä'r bilderna inte är de vanda. som mentalsjukhus. visst är det så vi kan vara när vi är kära. snyggt skrivet
2010-11-12

    Beautiful Soulmate
Riktigt läsvärt!
Tack!

Beautiful Soulmate

PS Jag förstår dock inte
när och varför
du använder
Versal respektive
gemen
i början av en rad.

Men det förtar
ändå icke
Läsupplevelsen!

=D
2010-11-09

  Yrre VIP
Å så bra denna var! härligt beskrivet!
2010-11-03

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Underbart. Jag finner mig sitta
brett leende när jag läser din text
2010-10-28

  Line W
Härliga känslor, härliga ord!
2010-10-25

  Yheela
dansant och medryckande - galet bra
2010-10-25

    vilgot hellros
klockren! snyggt!
2010-10-25

  Starfish-Aura
Yeah!
Jag gillar den massor...
Fräck & sexig

Fridens liljor
//Mjao
2010-10-24

    Calin
Galet snyggt.
2010-10-24

  PPQ
cool text
2010-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Lord
Lord