Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

v a k n a r


följer din skugga
kysser ett mörker

till ljus

vaknar vid liv
i en dröm

vid din sida

väckt
av kärleken

 

 





 


 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-27 23:50



Bookmark and Share


  issac.a.m
vackert skrivet.........
2010-10-28

  lisa"puzzle"svensson
så vackert skrivet!
2010-10-28

  booster82
kärleksfullt!
2010-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo