alla är vi

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla är vi




bakvänt kan bli rätt tänkt

ingen är som någon

bara lite
annorlunda




Fri vers av ia VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-31 01:37



Bookmark and Share


  Janne
Så sant och bra!

"vi gör så gott vi kan"

Mvh

Själens krigare.
2010-10-31

  queenia
... och vi går alla i takt.. mes oss själva...

angående ett unikt samtal om oss unikum till människor med min unike son... :)
2010-10-31

  queenia
... och vi går alla i takt.. mes oss själva...

angående ett unikt samtal om oss unikum till människor med min unike son... :)
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP