Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnstoft

Jag har sett sorgen skölja över hennes ansikte

svärta hennes blick

förstena hennes kropp



Jag har hört vargar yla om natten

morra, gläfsa, slita

djupt i hennes bröst



Jag har känt hettan från elden

som äter och bränner henne

lämnar bara stoft



men hon lyser



så hon lyser



.




Fri vers av SusieQ
Läst 498 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-10-31 12:05



Bookmark and Share


  queenia
underbart lysande text.. :)
2010-11-05

  Niclas Petersson VIP
Du är lysande!
Verkligen.
Gillar. Mycket.
2010-10-31

  Vilsen Annette-hittar vägen
Kanon-text !!!
2010-10-31

  vargtass
Hela texten lyser!
jättefint =)
2010-10-31

    ej medlem längre
underbar! helt otrolig!
2010-10-31

  lisa"puzzle"svensson
underbart vackert!
2010-10-31

  Jocy Joyless
men hon lyser, så hon lyser. vackert!
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

SusieQ
SusieQ