Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppror i hjärtat




fullständigt kaos

Fundera först
om jag skulle
slå ihjäl någon,
eller i alla fall slå hårt.

Man jag väljer
att klä mina tårar
i svart

tystanden som
faller
låter mer
än viskningen
du gav
innan du sluta
andas

allt som varit
ger inte hela
bilden
på vad som skulle bli

men nu vet vi inte

jag älskar dig
alltid




Fri vers av ia VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-01 14:12



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Mycket vackert.
Och igenkännande.
Gillar.
2010-11-01

  PPQ
underbart varje ord är fantastiskt
2010-11-01
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP