Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

övertag

stampa takten
din djävul
för nu är det jag
som bestämmer

se till att du
har sagt farväl
för den enda
som kommer hem
i natt
det är jag

du försökte
ta över
styra och ställa
säga vad som
skulle sägas
visa hur du ville
ha det

men nu tystnar
musiken
och marken
är borta
och du faller
längre bort
än evigt

vi ses aldrig mer




Fri vers av ia VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-01 14:20



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Som en naturkraft. Omöjlig att stoppa.
Starkt och rent.
Gillar.
2010-11-01
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP