Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är livet bara

som att rista
sitt namn
i ett isblock
en sommardag?

i så fall
vill jag att
det ska bli snyggt.




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-01 22:50



Bookmark and Share


  aol
vackert, gillas
2010-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind