Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2005- Ett jävla skitår!

2005
Ett jävla skitår!
Tänk om man kunde radera det ur ens sinne
Jag vill inte minnas något alls
Dessutom går jag hellre tillbaka ett år
än att behöva fira in ett nytt
Tiden bara tickar
Varför kan den inte bara stanna?
Varför kan inte allting stå still?
Jag har saker att reda ut
Det är inget som går på några dagar
Allt är bara stress
STRESS STRESS
och var är julglädjen?
Känner jag den?
Nej
Den är som bortblåst
Allting är kaos
Jag behöver stanna upp i mitt liv
Fokusera, reflektera
Var är tiden?
Tänk om jag var en robot
Utan känslor
Utan någonting
Det hade ju varit bra
Återstår bara att välkomna in ett nytt år
Gott nytt 2006!!!




Övriga genrer av Charly
Läst 381 gånger
Publicerad 2005-11-29 20:53



Bookmark and Share


  Propella
Ja skitår är inget att ha! Snyggt reflekterat!

(Och du; det lööööser sig *nynnar på Timbuktu*)
2005-11-30

  Jessi
Vi hoppas nog alla här på Poeter.se att du får ett bättre år 2006. Kram
2005-11-29

    ej medlem längre
Ja, 2005 har varit ett jävla skitår; kanske kan förklaras på ngt mystiskt astrologiskt sätt som ingen vanlig människa skulle fatta..;) Tack avet jag nya år!
2005-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly