Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöängel

...du liksom bara ligger där

tittar rakt upp

 

...du bryr dig inte om

att det snöar på dig

 

...står länge och tittar

på din skrud

men till slut

börjar jag frysa

 

~kommer ner senare och tänder ett ljus så du ser~

 

...du bryr dig inte om

att jag går

 

...du bara ligger där

vacker och vit

 

 

min egna snöängel




Fri vers av ia VIP
Läst 248 gånger
Publicerad 2005-11-29 21:57



Bookmark and Share


  Rublev
vacker och vemodig...
känns som om jag skulle vilja ta upp din snöängel, och krama den alldeles genomvarm, och bjuda upp till dans... vad skulle hända då? blir det en doftande snödroppsängel... som flyger mot våren... och jag får följa med.... :)
2005-11-29

  prinscess VIP
bra dikt
men jag känner sorgen kommerfram genom din
dikt
men mycket bra skrivet
2005-11-29

  Wretling
Sorglig och djup
2005-11-29
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP