Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte riktigt men nästan

börjar våga
tro på att
jag
någon gång
ska få
en kram

mer än
från en
vän




Fri vers av ia VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-11-04 17:25



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Hopp om ljus syns i den långa tunneln.
Det är starkt och vist att en gång träda fram till det ljusets hopp, även om det ibland kan tyckas så skrämmande svårt att våga.
2010-11-16

    ej medlem längre
Vore jag inte redan trolovad,vore jag en dåre om jag inte .........
2010-11-06
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP