Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu har jag funnit mitt nya simställe på nya bostadsorten med både ut och inomhussim i långt större omfång, bättre trivsel, bättre fika, bättre priser till och med pensionärsrabatt och framför allt perfekt för mina barnbarn.


Lögarängsbadet i Västerås.

Å, vad jag njöt
att ostörd få simma
i en hel timme.

Ingen som simmade på mig

eller skvätte ner mig

gott om utrymme och

alla på gott humör

nära till restaurangen

nära till mina barnbarns äventyrsbad

med sina mammor.

En alltigenom lyckad dag.




Fri vers av Bibbi VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-11-05 13:18



Bookmark and Share


  mare VIP
Låter bra..önskar jag fick vara där, älskar att simma
2010-11-06

  aol
underbart Bibbi, blir så glad för din skull,
2010-11-06

  mariasan
låter härligt!
2010-11-05

  Eva Helene VIP
Härlig läsning! Gläder mig med dig.
2010-11-05

  anits VIP
Så underbart Bibbi, det gläder mig
att allt känns så bra
2010-11-05

  Anya VIP
Härligt bibbi, härligt!
2010-11-05

  Eva Langrath VIP
Livets goda dagar i fin tappning.
2010-11-05

    ej medlem längre
Det låter som en skön dag, och en bra, ny vistelseort för dig att flytta till!


/Ann
2010-11-05

  Kalle.O
Den här gör mig glad!!
2010-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP