Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandrar i tanken


Frostvit gräsmatta

Räfsar ihop höstlöven

Tänker på Lucia




Bunden vers (Haiku) av eva m h
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-05 20:23



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
ja, som lyser upp
när det är som
mörkast...
2010-11-05
  > Nästa text
< Föregående

eva m h