Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstgrävning


Spadtag för spadtag

Vi plöjer genom jorden

Masken tittar upp




Bunden vers (Haiku) av eva m h
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-06 16:40



Bookmark and Share


    Mejja
Tycker om. Med några få enkla ord för du fram en bild med doft.
2010-11-06

    Mejja
Tycker om. Med några få enkla ord för du fram en bild med doft.
2010-11-06
  > Nästa text
< Föregående

eva m h