Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som spjäll öppnas


till dig vill jag andas en frestelse. falla snyggt
och ockupera din terräng, snedda över åkern
den slätrakade kinden pulserar svagt och friskt vågat
är allt vunnet i säng faller jag och låter mig ligga invid
länge och drar dig över mig som en fäll. kniven mot strupen
finner jag orden om att älska dig vore det finaste jag kan




Övriga genrer av Lili Samuelsson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-07 13:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
som mitt i ett enda andetag
vackert
2010-11-16

  Catharina Edin VIP
En mycket innehållsrik och talande kärleksförklaring -
2010-11-07

  Mr Lindemann VIP
Att kunna älska så
det skall till en mogen kvinna till att kunna det
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP