Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina jävla kryddor

Du hade alltid förmågan
att krydda dina lögner,
så min tilltro
förfördes
av den ljuva smaken


När du sedan bjöd mig
på den bittra sanningen
kunde jag omöjligt
svälja




Fri vers av Missi VIP
Läst 403 gånger
Publicerad 2010-11-07 18:49



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Här fick du till det bra
ovanligt bra i det lilla formatet
2010-11-07

  Ola Rydberg
Bra och mänsklig
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon