Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorg i hjärtat




om man kunde välja

jag tänkte såhär
fast jag vet att det inte går

om du och jag bytte plats
om så bara för en minut
så kunde du säga
hej då

för rummet är så ljust
nästan så man tror
sig finnas i en dröm
då kanske dom inte
ser skillnad

men det är en
mardröm

för inte vad det det här
som du och jag
planera om kvällarna

vart du än är
så kommer jag
aldrig att släppa
din hand

så;
vill du byta plats?




Fri vers av ia VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-07 19:29



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Kärlek, sorg, saknad, önskan, vanmäktighet... så många speglingar i den här dikten. Det gör ont i mig.
2010-11-16

  Mr Lindemann VIP
Vem kan då äsla så som du?
ifall ni bytte plats, menar jag!
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP