Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvinnande litet


Man kan känna sig obetydlig

som finstilt i en värld med RUBRIKER

Man kan känna sig obetydlig

som gemen i en värld med VERSALER

Man kan känna sig obetydlig

som finstämd i en värld med BRÖSTTONER

Allt ska ju vara så STORT nuförtiden






Fri vers av eva m h
Läst 234 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-08 00:23



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2010-11-11
  > Nästa text
< Föregående

eva m h