Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hörde tydligt löven falla idag

när vi gick över
kyrkogården

en hälsning
från dem som låg
under lyktorna

med anden
i ljuset

tack




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-08 16:57



Bookmark and Share


  stenhur VIP
Ljuset det eviga är omöjligt att förstå men de ljus vi tänder är i alla fall en liten liten del därav. Tack för att du förmedlade denna hälsning!
2010-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind