Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
P&Y


De möttes på en begravning

deras själar möttes
över kistan

senare deras kroppar
oskiljaktiga

ett hus
ett mod
glädje
lycka

till en natt
han vaknade ensam
det ringde på dörren
hans älskade stod där
en stund, tvekande att komma in

till han valde den
andre mannen
som ropade från
gatan

- Kom, natten är inte slut än...




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-09 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind