Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resning


Med hårda ord

har jag kuvats

Nu reser mig Kärleken

sakta upp igen

Skammen och Skulden

håller på att tappa sin makt

över min identitet





Fri vers av eva m h
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-10 10:05



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbart.
2010-11-11

  Fredrik P. VIP
ja, kärleken upprättar!
bra!
2010-11-10

  Anjeska
Starkt!
Kärlekens kraft tar fram ditt rätta jag!
Bra ordat!
2010-11-10

  Kristina Wallbing
Ah! Härligt! Kärleken upprättar, det är fantastiskt att få uppleva det.
Mycket fin dikt!
2010-11-10
  > Nästa text
< Föregående

eva m h