Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lär mig


Jag håller på

att lära mig

att stå upprätt

men det är så himla lätt

att tappa fotfästet




Fri vers av eva m h
Läst 239 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-11-10 13:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med Eva Langrath
2010-11-11

  Eva Langrath VIP
Stort innehåll i dessa få ord.
2010-11-10
  > Nästa text
< Föregående

eva m h