Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrämd


Det finns ett uttryck

"Att skrämma livet ur någon"



Mitt liv håller så sakteliga på att återvända




Fri vers av eva m h
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-12 13:30



Bookmark and Share


  yta
Bra skrivet jag förstår innebörden.
2010-11-14
  > Nästa text
< Föregående

eva m h