Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlåt

mina drömmar tillhör dig
då du jagar alla spöken med stora muskler
vaggar mig i ena armen och fäktas med andra

mina tårar tillhör dig
då jag räknar ihop alla timmar, minuter och sekunder
på miniräknare
som du kunde hållt mig i handen

mina tankar tillhör dig
då jag fantiserar om födelsedagar, bröllop och middagar
med dig åldrande vid min sida
(mina barn i din famn)

min djuphet har du grävt
min ilska har du gött
men hur kan det vara tomhet
(något som aldrig varit fyllt)

vi har åtta års tystnad
och för mycket hård hud
jag har minnen gömda i varje por
salt av oändliga tårar

jag skulle kunna byta det mot
ett ord vibrerande i din strupe

bara ett




Fri vers av lissa
Läst 530 gånger
Publicerad 2004-07-10 12:28



Bookmark and Share


  Dagg
Din längtan lyser igenom jättefint. Får lite ont i bröstet.
2005-05-04
  > Nästa text
< Föregående

lissa
lissa

Mina favoriter
hej då
far är död