Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är jag och inte du


När jag överlät till dig

att tolka mitt liv

blev allt jag var och gjorde

fel




Fri vers av eva m h
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-15 17:20



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vi tolkar själva bäst!
Suveränt eva!
2010-11-20

  Tosan VIP
Tänkvärd!
2010-11-17
  > Nästa text
< Föregående

eva m h