Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där jag löstes upp

 

du lägger mitt rep
runt din hals
sjunger sånger
vackra,

om avsked
och du skrev

blottad

lämnar mig ensam
att orka bära
etsade minnen
från kärlek

och din famn.

 


 

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-16 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo