Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3 x 17 depressiva stavelser

Rimfrostens glitter
pryder skamlöst senhöstens
blytunga svärta

Bedrägeriet
lurar förvisso inte
den årstidsbundne

Inget skall bedra
mig på min depression -
hör du det - inget!




Bunden vers (Tanka) av papillon
Läst 552 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2010-11-17 20:43



Bookmark and Share


    Angela
Jag älskar det sista utropstecknet, bekäftigheten.
2010-11-22

  Mr Lindemann VIP
Likt en vandrande vålnad, smyger jag in stavelserna du ger
spökar ut mig ordet "depression"
Ser så att liket lever
likt livlös med stil

bedrägligt råder melankoliken
2010-11-18

  Nikolai Jungsin VIP
Stick to the Program!! :)
tjusigt
2010-11-18

    Anansi
Underbar!
2010-11-18

  Aisha VIP
...nej, eller hur?
nu kan man ju åtminstone skylla på vintermörker och kyla....

gillar!
:-)
2010-11-18

    ej medlem längre
Mina vänner ar försökt att få mig att se det vackra i vinter men jag ser bara depression jag...
Magnifikt diktat!
2010-11-17

    ej medlem längre
Dina sista tre rader får mig att le... Den bitterljuva smärtan i en höstlig depression vill man ibland få hänge sig åt... utan störande naturskönhet.
2010-11-17
  > Nästa text
< Föregående

papillon