Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finaste kärleks dikt jag någonsin skrivit.


Du var annorlunda

Den första gång jag såg dig,

så såg jag att du inte var som alla andra.

Du log bara när du hade anledning att le,

vilket gjorde ditt leende så mycket vackrare.

Du sa aldrig något i onödan,

du slösade ej på orden.

Dina ögon var djupa och bland de vackraste jag sett.

Jag såg hur annorlunda du var i jämförelse med alla andra

där de flesta ler och skrattar oavbrutet.

Du påminde på något sätt om mig

samtidigt som du inte gjorde det.

Men det var det att du var annorlunda,

det var det som gjorde dig speciell.

Jag tror det är därför jag älskar dig.




Fri vers av Coinriocht
Läst 422 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-17 21:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Innerlig och varm!
2010-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Coinriocht
Coinriocht