Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslor kan sjunka undan men inte behöver de försvinna för det


Väntande känslor

Känslor svalnar ju efter ett tag
även de som finns kvar
De sjunker
längre och djupare in
tills de knappt känns längre

Men det betyder inte
att de försvinner
De blir bara svårare att märka

De ligger därinne
vilande, väntande
på ett tillfälle att få komma fram

Och när man får träffa dig igen
eller bara prata med dig
dyker de upp

De skjuter upp till ytan
snabbt
så snabbt att man knappt hinner märka det
så är de där igen

Precis lika starka som förut
precis lika glädjande
lyckliga och vackra sen sist

Så var det
när jag träffade dig idag




Fri vers av Coinriocht
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-27 21:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fin text som jag känner igen mig i. Applåd!
2011-09-27

    ej medlem längre
vilken mysig, varm och härlig dikt!
2011-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Coinriocht
Coinriocht