Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad *****


*****

*****
Känner du mina känslor för dig?

Hör du mina ord som vinden viskar i blåsten?

Känner du min ömhet för dig i vattnet som rinner?

Märker du mitt stöd i jorden som du står på?

Känner du värmen från elden som brinner i mitt hjärta?

*****
Känner du mina känslor
för dig?




Fri vers av Coinriocht
Läst 395 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-25 21:02



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
Jag känner iaf hur känslor lyser ut från denna text! Bra!
2011-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Coinriocht
Coinriocht