Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte förrän jag säkert, så ger jag inte upp


Jag ger inte upp

"Jag får nästan lust att ge upp. Det känns inte värt att hänga efter någon som man knappt kan träffa"

Så fort jag uttalat dom orden
insåg jag att jag ljög
Jag ger inte upp
Jag är för envis

Och mitt hjärta vet vad jag vill
Jag har känslor för henne
Det går inte längre att förneka
Och när jag älskar någon
Anger jag mig helhjärtat åt det

Jag vill träffa henne
vill vara med henne
Vill drömma, hoppas och tro
att det kan bli jag och hon

Jag ger inte upp
Jag är inte den typen
Så länge det finns minsta lilla promillechans
så ger jag inte upp




Fri vers av Coinriocht
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-25 21:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
varm!
2012-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Coinriocht
Coinriocht