Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man ser främmande människor på stan som håller på med något och man undrar: "Varför gör dom det?"


Vilken anledning?

Jag ser en man
En man med skägg
En skäggig man med dragspel
Han spelar på dragspelet
Han spelar sin melodi
Han har en låda framför sig
En låda där folk som tycker om hans musik kan skänka sitt bidrag
Han bara spelar
Gör ingenting annat
Bara spelar

Jag undrar varför han spelar
För pengar?
För mat?
För att lysa upp dagen med sin musik
Jag vet inte
Kanske gör han det för att det är roligt
Kanske för att se vad folk tycker om hans musik
Kanske för att öva
Jag vet inte

Så många anledningar finns det
Ett oräkneligt antal
Jag undrar vilken anledning han har




Fri vers av Coinriocht
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-03 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coinriocht
Coinriocht