Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När du är ute och reser behöver du en trygghet, något som påminner dig om hemmet


Traveler

Wherever you are in the world
just look up towards the sky
and you will feel at home




Fri vers av Coinriocht
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-25 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coinriocht
Coinriocht